SPA

VAŠE DOBRO POČUTJE JE NA PRVEM MESTU

savna
parna kopel
masažna kad
Natural Body Remodeling ®
masaža

V toplem in prijetnem ambientu vam Shamarè Resort SPA ponuja edinstvene možnosti za lepoto in dobro počutje vašega telesa:

  • Prostorna masažna kad s kromoterapijo
  • Turška kopel s paro in naravnimi aromami
  • Savna s kromoterapijo in eteričnimi olji

Vse so obogatene z uporabo posebnega regeneratorja vode.

Običajna voda iz pipe se spremeni v vitalno vodo, ki ima povišano vrednost pH in lahko s pomočjo višje koncentracije kisika olajša absorpcijo kisika v celicah. Mladostna, sijoča koža; svilnati, sijoči in mehki lasje.

  • NEW NATURAL BODY REMODELING®  znan po svojih učinkih proti staranju in za dobro počutje. Samo s projekcijo energije PRANICA, brez fizičnega dotika, omogoča sprostitev obraznih potez in premestitev obsega, vse to postopoma, naravno, predvsem pa trajno in brez stranskih učinkov. Čistijo, vlažijo in obnavljajo kožo ter iščejo rešitve, ki popolnoma ustrezajo vašim potrebam in željam. Povabilo k veselju do življenja!
ogled dogodka

Pustite se razvajati strokovnim rokam v ekskluzivnem ambientu.

 

Metoda, ki so jo ustvarili, preučili in z odličnimi rezultati uporabljajo operaterji po vsem svetu.

Z izključno projekcijo energije PRANIC, brez fizičnega dotika, omogoča sprostitev obraznih potez in premestitev obsega, vse to postopoma, naravno, predvsem pa trajno in brez stranskih učinkov.

Koža vašega obraza bo bolj elastična in oksigenirana, kar bo zmanjšalo gube in nepravilnosti.

Natural Body Remodeling® spodbuja mikrocirkulacijo in aktivira fibroblaste, ki povečajo proizvodnjo kolagena in elastina, zaradi česar je koža svetlejša, čvrstejša in mlajša.

ogled dogodka

Naš Spa lahko sprejme 4 osebe. V intimnosti, ki jo iščete, lahko nato uživate sami, da doživite popolno izkušnjo povezanosti s seboj in osebne nege ali v paru kot romantični pobeg od vsakodnevnega stresa ali z nekom ki ravnotako hrepeni po dobrem počutju.

Za informacije in rezervacije pokličite +386 40295409 ali +39 3288338354

Contact Us

Shamarè Resort  – Wellness – Holistični Center

 num. Si   +386 40 295409

num. It    +39 328 833 83 54

Hrpelije, Kozina – Slovenia

shamareresort@gmail.com